Leerlingen spelen voor Sinterklaas

Date : 17 november, 2017

Leerlingen spelen voor Sinterklaas bij Dubbelgreep

Een heuglijke mededeling! Sinterklaas was zeer blij gestemd toen wij hem uitnodigden om bij Dubbelgreep langs te komen op onze speciale Sinterklaas voorspeelavond. Hij toonde zich vastberaden om dit jaar weer ruimte maken in zijn drukke schema; Hij komt!
We zullen hem een bijzonder muzikale avond bezorgen door voor hem te spelen en te zingen. Alle bekende sinterklaasliedjes zullen langskomen hetzij instrumentaal dan wel vocaal. Deze bijzondere gebeurtenis zal plaatsvinden op 25 november om 18.30 uur in de Lutherse kerk, Koestraat 2/4 te Zwolle. Iedereen is daarbij uiteraard van harte uitgenodigd. Wat zal hij daarvan genieten! De boottocht terug naar Spanje zal een feest der herinnering zijn, jammer dat we dat niet mee kunnen maken.
Om 20.30 uur, als de Sint en de jonge spelers al weer vertrokken zijn, start het volgende voorspeelmoment, waarbij oudere leerlingen het podium betreden. U kunt luisteren naar piano, zang en viool. Ook dit programmaonderdeel vinden plaats in de Lutherse Kerk. Luisteraars zijn van harte welkom, toegang is gratis.