Grote Avond 2016

Date : 19 mei, 2016

Zaterdag 4 juni: Grote Avond


Op Zaterdag 4 juni 2016 is de jaarlijkse Grote Avond, het thema is ‘naar buiten’ en we gaan tijdens het concert ook letterlijk naar buiten. Het programma begint om 19.00 uur bij de muziektent op het Assendorperplein (waar nog kaarten te koop zijn, als u dat in de voorverkoop nog niet heeft gedaan). In de muziektent zal de eerste muziek van de avond klinken. Uiterlijk 19.30 uur gaan spelers en publiek op pad richting Oosterkerk (ingang: Koewegje 2) voor het tweede deel van het programma. Onderweg kan het zomaar gebeuren dat u op straatmuzikanten stuit. Trek de stoute schoenen aan en loop met ons mee!

In de Oosterkerk heten pianisten u welkom met relaxmuziek. Na de pauze met een drankje begint de tweede helft. Vioolmuziek gaat er voor zorgen dat u zin in vakantie krijgt! Fluiten spelen een Jungle dance, de zangers ‘doen’ Gershwin en de gitaren geven een verkapt reisadvies. Natuurlijk is het Dubbelgreep-orkest ook van de partij.

Kaarten kosten in de voorverkoop (t/m vrijdag 3 juni) €10,00, op de avond zelf €12,50; kinderen t/m 14 jaar €2,50 (zowel voorverkoop als op de avond zelf). Alles is inclusief een drankje (in de Oosterkerk, tegen inlevering van de toegangskaart). De kaarten kunnen gereserveerd worden en liggen (na betaling) klaar bij De Enk. U kunt HIER t/m vrijdag 3 juni uw kaarten bestellen of via info@dubbelgreep.nl!