Goed leren zingen bij Dubbelgreep

Date : 26 februari, 2018

Voor kinderen vanaf 8 jaar die goed willen leren zingen, organiseert Dubbelgreep een Projectzanggroep. De groep werkt in elf lessen toe naar een optreden op de Grote Avond van Dubbelgreep (2 juni 2018). Tijdens deze jaarlijkse avond laten leerlingen van Dubbelgreep zich horen in ensembles en orkesten, dit keer rondom het thema Sprookjes.

Vaardigheden die aan bod komen in de zanggroep zijn luisterbereidheid, creativiteit en het ontdekken van de eigen stem. Er wordt samen gezongen, uitleg geven over zingen en een eigen naam bedacht voor de groep, die onder leiding staat van de ervaren koordocent en zangeres Maria Bloem-Dette. In de zanggroep staat het kind centraal, er wordt gewerkt aan ‘zingen als levenshouding’. De kinderen zingen liedjes van Annie M.G. Schmidt, musicalliedjes en liedjes uit Eigenwijs en Klankkleur (zangboeken voor basisscholen).

De eerste repetitie is op 14 maart. Instromen kan nog tot en met 28 maart. Er wordt geoefend op woensdagmiddag van 15.30 uur tot 16.30 uur. Deelnamekosten bedragen €72,50. Aanmelden kan via maria@dubbelgreep.nl Voor vragen, kunt u ook bellen met Maria Bloem: 06-17471228.