Dubbelgreepdag 2016

Date : 31 maart, 2016

Vier voorspeelmomenten tijdens Dubbelgreepdag

Op zaterdag 2 april is het tijd voor de jaarlijks terugkerende Dubbelgreepdag in de Doopsgezindenkerk aan de Wolweverstraat 9 te Zwolle. Er zijn die dag vier voorspeelmomenten waarop leerlingen van Dubbelgreep hun met zorg en toewijding ingestudeerde muziekstukken voor publiek uitvoeren:

10.00 uur: piano-ochtend
13.30 uur: strijkersmiddag
16.30 uur: openbare les zang
19.30 uur: voorspeelavond voor volwassenen

De piano-ochtend kent een veelzijdig programma, van eigen composities tot J.S. Bach en van W.A. Mozart tot U2. In ieder geval dus veel herkenbare (pop)muziek waar jong en oud bij weg kunnen dromen.

De strijkersmiddag is traditie getrouw zeer afwisselend. Een aantal strijkers zullen door gastspelers begeleid worden waardoor het soms een echte familieaangelegenheid wordt.

De openbare les zang is nieuw dit jaar. Spannend voor de deelnemers en zeer interessant voor de luisteraars. Voor sommige deelnemers is dit de laatste les voor het optreden tijdens de volwassenen voorspeelavond van 19.30 uur.

’s Avonds treden de (jong)volwassenen voor op. Er zijn fluitensembles, er is zang en de hobo en fagot zijn te horen.

Komt allen luisteren en je zult er achter komen dat je bijna niet te jong noch te oud kunt zijn om een instrument te leren bespelen.