Dubbelgreepdag 2015

Date : 3 maart, 2017

Dubbelgreepdag met drie speelmomenten

Op zaterdag 7 maart 2015 is het weer tijd voor de jaarlijks terugkerende Dubbelgreepdag in de Doopsgezindekerk aan de Wolweverstraat 9 te Zwolle. Er zijn die dag drie voorspeelmomenten waarop leerlingen van Dubbelgreep hun met zorg en toewijding ingestudeerde muziekstukken voor publiek uitvoeren.

Om 10.00 uur beginnen de violisten en cellisten op de strijkersochtend, om 13.30 uur begint de pianomiddag met de middelbare scholieren en volwassenen om 15.30 uur gevolgd door basisschoolkinderen. Om 19.30 uur volgt dan nog een korte maar krachtige finale met de volwassenen die hun kunsten ten gehore brengen op oa piano, dwarsfluit, gitaar, (alt)hobo en fagot. Muziek van uiteenlopende componisten als Philip Glass, Astor Piazolla en Mozart.

Kinderen en volwassenen die er over denken om muzieklessen te gaan volgen, kunnen op deze dag een goede indruk krijgen van de ontspannen en ongedwongen sfeer bij Dubbelgreep. Tevens zijn de docenten aanspreekbaar voor nadere informatie over de muzieklessen. U bent van harte welkom.


Dubbelgreep jubileert dit jaar (25 jaar actief in Zwolle) en bestaat uit een groep van 25 (gediplomeerde) muziekdocenten. Het muziekonderwijs bestaat uit individuele lessen, maar er wordt regelmatig samengespeeld. Dubbelgreep biedt kwalitatief goed muziekonderwijs voor volwassenen en kinderen, zowel instrumentale lessen, als zanglessen zijn mogelijk, in alle gewenste stijlen. Er wordt gewerkt zonder wachtlijsten. Instromen kan gedurende het gehele jaar, al dan niet na een (gratis) kennismakingsles. Meer informatie: www.dubbelgreep.nl of tel. 038 2302084.