MUZIEKLES

Voor bijna elk instrument is er bij Dubbelgreep een docent. De lessen zijn meestal individueel en wekelijks. In overleg met de docent zijn andere lesvormen mogelijk, bijvoorbeeld tweewekelijks of groepslessen. Dubbelgreep werkt zonder wachtlijst, je kunt op elk gewenst moment instromen. Kijk hieronder bij INSTRUMENTEN EN DOCENTEN welke lessen je kunt volgen.

Proefles
Het aanvragen van een proefles kan gedurende het hele jaar bij Dubbelgreep. Ook voor meer informatie over Dubbelgreep en haar docenten. Wij nemen doorgaans binnen twee dagen contact op.

Vacatures
Op dit moment is er ruimte voor docent(en): Basgitaar, Contrabas, Harp, Hoorn, Saxofoon, Trompet, Peutermuziek en -dans en Muziek op Schoot (of een vergelijkbare cursus onder andere naam). Kijk hier voor meer informatie.

INSTRUMENTEN EN DOCENTEN

Jaarlijks volgen ruim 300 Zwollenaren les bij de docenten van Dubbelgreep. Naast kwaliteit staat ook het samenspelen bij Dubbelgreep hoog in het vaandel. Docenten stimuleren hun leerlingen om samen met anderen te musiceren en er worden regelmatig gelegenheidsorkestjes gevormd.

Klik op het instrument voor meer informatie over de betreffende docent en de lessen.